Uitgaan

Uitgaan Uitgaan Uitgaan

Aanbevolen uitgaansgelegenheden op Aruba

Aruba heeft veel discotheken en dansgelegenheden waar u tot diep in de nacht terecht kunt voor een feestje. Deze discotheken zijn vaak dagelijks geopend en het is er altijd gezellig druk.

- Charlie’s Bar – In San Nicolas is Charlie’s Bar gevestigd. Deze bar is een enorm populair onder het toerisme van Aruba. Duikers hangen in deze bar hun opgedoken spullen neer waardoor het een groot museum lijkt. U kijkt hier uw ogen uit terwijl u lekker kunt genieten van top 40 muziek die hier gedraaid wordt. .

- Mambo Jambo – De Mambo Jambo bar is gelegen in Royal Plaza Mall. Elke avond kunt u hier samen met de Arubaanse bevolking genieten van popmuziek. In deze bar heeft u de keuze uit een zeer groot aanbod met coctails tegen relatief lage prijzen.

- Confessions – In het centrum van Oranjestad bevind zich een populaire discotheek genaamd Confessions. In deze discotheek kunt u relatief goedkoop alcoholische drankjes nuttigen. De muziekstijl die hier gedraaid wordt is techno en house. Bij Confessions kunt u goedkoop uitgaan in een gezellige sfeer.

- Cafe Rembrandt – Cafe Rembrandt is een gezellige club welke u vindt in Oranjestad. U kunt hier tot diep in de nacht genieten van een drankje en swingen op de dansvloer. Kenmerkend aan deze club is het mooie interieur. U vindt hier allerlei schilderijen met daarboven mooie kroonluchters. Op vrijdagvond treden er bij Cafe Rembrandt altijd bands op.

- MooMba Beach Bar – De MooMba Beach Bar is een kleine gezellige bar aan het strand van Palm Beach. Hier is het laat in de avond altijd gezellig. De muziek die hier gedraaid wordt is veelal reggea en popmuziek. Met zonsondergang is de sfeer het beste en kunt u genieten van heerlijke coctails die bij MooMba Beach Bar geserveerd worden.

- Blue Martini Bar – De Blue Martini Bar bevindt zich op de begaande grond van het Renaissance Resort in Oranjestad. Deze zeer luxe hip aangekleede bar heeft bijna elke avond live muziek. Tijdens happy hour kunt u hier goedkoop genieten van heerlijke coctails die in de Blue Martini Bar geserveerd worden.